Näin teet klassisen partioruoan

Tämä tuikitavallinen partioruoka lämmittää jokaisen retkeilijän sydäntä ja hivelee makuhermoja. Rakkaalle lapselle on monta nimeä. Tässä niistä yksi: jauhelihamakaroonikoskenlaskijamuhennos.

Näin teet klassisen jauhelihamakaroonikoskenlaskijamuhennoksen neljälle nälkäiselle.

Neljälle hengelle

Ainekset:

  • 400g makaroonia
  • 400g jauhelihaa
  • 150g koskenlaskija

Mausteet

  • Pippuria
  • Suolaa

Valmistus ohjeet

  1. Keitä makaroonit makaroonipaketin ohjeiden mukaisesti
  2. Ruskista jauheliha ja lisää mausteet
  3. Kaada valmis jauheliha makaroonien sekaan kattilaan ja lisää koskenlaskija
  4. Anna koskenlaskijan sulaa ja sekoita
  5. Nauti ruuasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s