Pudun leivontakokous 26.1.

Tiistaina 26.1. pidettiin leivontakokous. Tarkoituksena oli opetella leivonnan teoriaa, jotta vartiolaiset osaisivat ainakin perusasiat leivontamerkin suorittamiseksi.

Jakauduimme kahteen ryhmään, joista toinen aloitti jauhojen tutkimisen ja toinen käsitteli mittoja. Jauhopusseissa oli ruis-, graham-, peruna- ja vehnäjauhojen lisäksi myös mannaryynejä. Jauhot oli tarkoitus tunnistaa. Toinen ryhmä tutustui mittojen käyttötarkoituksiin ja niiden lyhenteisiin.

Lopuksi kävimme vielä yhdessä läpi kohotusaineet hiivan, leivinjauheen ja ruokasoodan. Teimme myös perunajauhoista hauskaa mömmöä, jolla leikimme. 😀 Viimeisenä ohjelmassa oli leikkiminen ja sisaruspiiri.

-Pudu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s