Kuka lähtis kisaamaan?

ViPeläisiä oli kisaamassa Espoon punaisessa -SaunaPunkussa 17.-18.9. ja mitaleja napattiin jälleen ansiokkaasti. ”Öö mikä se nyt olikaan” voitti keltaisen sarjan, Eetu kisasi OMSlaisten kanssa ja he voittivat punaisen sarjan. Kultaisen sarjan kolmannelle sijalle pääsi Kaura GO. Tässä postauksessa vähän tunnelmia SaunaPunkusta ja muutenkin kisaamisesta.

punkkujulius_kuula-dsc_0137

Kultaisessa sarjassa kisasi nuori ViPen edustaja! kuva: Julius Kuula

Tässä ajatuksia kisaamisesta ja SaunaPunkusta Jannikalta ”Öö mikä se nyt olikaan”-vartiosta. Jannika on kisannut monissa isommissakin kisoissa ja miltei joka kerta mitalisija on ollut taattu.

Millainen kisa oli ja mikä oli paras rasti? ”Oli mukava kisa, hyvän pitunen ja ihan kivoja tehtäviä. Järjestelyt oli ihan hyvät eikä tarvinnut suurimmalla osalla rasteista jonotella. Löylynheittorasti, missä siis piti heittää vettä peltipurkkeihin oli hauska ja kisan teemaan sopiva.”

Mikä kisaamisessa viehättää? ”Kisoissa saa testata omia taitoja ja samalla oppia uusia. Joskus saattaa pitkän  kävelyn ja lyhyiden yöunien jälkeen tuntua ikävältä mutta sitten jälkeen päin ajateltuna on ollu hauskaa.”

punkku1tuuli_paananen-img_5708

Jannika kätevyys-rastilla, kuva: Tuuli Paananen

Miltä palkintosija tuntuu, vai onko se jo tässä vaiheessa ihan vakituinen juttu? Mikä on salaisuus hyvään kisamenestykseen? ”Voittaminen tuntuu vieläkin ihan yhtä siistiltä kuin ekallakin kerralla. Kisoihi kantsii lähtee hyvällä mielellä eikä tarvii välttämättä olla edes mikään ”pakko voittaa” -fiilis vaan ihan rennostikin voi mennä. Eräpartiossa opituista taidoista on selkeesti hyötyä kisoissa ja pelkällä hyvällä fiilikselläkin voi päästä pitkälle.”

Voittajana onkin helppo hymyillä. Jannika ja Sara vastaanottivat palkintoja 29.9.2016

punkkutuuli_paananen-img_5789

Jannika ja Sara vasemmassa reunassa, kuva: Tuuli Paananen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s