Kalenterimyyjän ohjeet

Vuoden odotetuin myyntisesonki alkaa taas, kiva kun olet mukana!

Tärkeät päivämäärät:  

 • 11.-28.10. Kalenterit jaetaan jokaiselle vipeläiselle oman ryhmän kokouksessa 
 • 15.10. Myynnin saa aloittaa!
 • 5.12. Myynti päättyy. Myynnistä saadut rahat ja myymättä jääneet kalenterit pitää palauttaa omalle johtajalle viimeistään.

Kalenterin myyntihinta on 10 euroa. Lippukunnan kassaa kerryttävät sekä käteisellä myydyt kalenterit että ne verkkokaupasta (adventtikalenteri.fi) ostetut kalenterit, joissa tuoton saavaksi lippukunnaksi on merkitty Viherlaakson Peurat. 

Kalenterien myynti:

 1. Kalenterit jaetaan sudenpennuille, seikkailijoille ja tarpojille ennen syyslomaa.
 2. Tänäkin vuonna kalentereita kannattaa mainostaa ja kaupata kaikille tutuille: naapureille, sukulaisille, opettajille, koulukavereille, valmentajille, vanhempien työkavereille… Nyt jos koskaan on tärkeää ottaa omat ja perheen verkostot käyttöön! 
 3. Pidä alusta alkaen huolellista kirjaa ottamistasi kalentereista sekä saamistasi myyntituloista. Tässä apunasi on valmiiksi tehty taulukko, johon täytät omat tietosi sekä ottamasi ja myymäsi kalenterit sekä saamasi ja palauttamasi myyntituotot.
 4. Myyntiajan lopussa ja sen päätyttyä tuotot tilitetään ryhmänjohtajalla. Käteisen sijaan kannattaa siis suosia tilisiirtoja ostajalta joko myyjän omalle tai vanhempien tilille, josta tuotot on sitten kätevä maksaa eteenpäin myynnin päätyttyä. Tarkemmat ohjeet maksua varten jaamme marraskuussa.
 5. Jokainen ryhmä joka yltää myyntitavoitteeseensa (5 kalenteria per ryhmän jäsen) saa palkinnon, ryhmät jotka tuplaavat tavoitteensa saavat extrapalkinnon.

Reippaita myyjiä palkitaan partiolaisten ansiomerkeillä:

 • 12 kpl tai enemmän myyneille Tonttumerkki
 • 50 kpl tai enemmän myyneille Hopeinen Tonttumerkki
 • 100 kpl tai enemmän myyneille Kultainen Tonttumerkki

Myös suhteessa eniten myydyt lippukuntalaiset ja ryhmät palkitaan!

Tonttumerkit tilataan lippukunnalle Suomen Partiolaisilta myyntikauden päätyttyä, ja ne jaetaan ryhmien kokouksissa heti niiden saavuttua meille, viimeistään tammikuun aikana.

Advertisement