Kalenterimyyjien kotiväelle

Lippukuntamme hankkii varoja myymällä tänäkin vuonna partiolaisten adventtikalenteria. Tavoitteenamme on hankkia varoja, joiden turvin voimme pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena kaikille myös ensi vuonna. 

Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Adventtikalenterien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, ja kun kokouksissa jaetut kalenterit on saatu myytyä, on onnistumisen tunne mahtava! 

Kalentereita kannattaa tänäkin vuonna mainostaa ja kaupata kaikille tutuille koko perheen voimin: naapureille, sukulaisille, opettajille, koulukavereille, valmentajille, vanhempien työkavereille, sometutuille… Eräskin kokenut partiolainen sai jo alkusyksystä yli 20 kalenteritilausta tutuiltaan vain yhdellä Facebook-päivityksellä, jossa kertoi myyvänsä kalentereja. Nyt jos koskaan on tärkeää ottaa koko perheen verkostot käyttöön! 

Päivämäärät ja muut käytännön asiat löydät myyjän ohjeista.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty vuodesta 1947 lähtien. Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa. 

Kiitos, kun olette mukana lippukuntamme tärkeimmässä varainhankintatempauksessa! 

Joulunodotusterveisin, advis2020_kuvitus_linnut2

Ona Westerlund
Joulukampanjapäällikkö
p. 044 2167986

Advertisement