Partioasu

Tärkeimmän partioasun osan, partiohuivin, saat ilmaiseksi lippukunnalta. Sudenpennut saavat huivinsa antaessaan sudenpentulupauksen. Partiopaita on sudenpennuilla tummansininen college-paita. Sen voi ostaa partiokaupasta (Scandinavian Outdoor), mutta myös ihan tavallinen vaatekaupasta ostettu vastaava paita käy. Seikkailijoilla ja sitä vanhemmilla partiolaisilla on käytössä ruskea partiopaita, joita saa ostettua vain Scandinavian Outdoorista. Halutessasi voit hankkia myös partiovyön. Paraatissa ja juhlissa partioasuun kuuluvat myös yksinkertainen tumma hame tai tummat suorat housut ja tummat kengät. Virallisia partiohameita myydään myös Scandinavian Outdoorissa, mutta hameen voi ostaa myös tavallisesta kaupasta.

Partiopaitaan ommellaan partiolaisen suorittamat merkit sekä muut paitaan kuuluvat merkit (esim. paikkakuntatunnus). Lupaus- Järeä- ja suoritusmerkit partiolainen saa lippukunnalta, mutta muut merkit ostetaan itse Scandinavian Outdoorista.

Huom! Kannattaa tutustua myös esim. Facebookissa partiokirpputoriryhmiin, joista voi saada käytettyjä partiovaatteita edulliseen hintaan.

Jos kuvat eivät näy, klikkaa linkeistä: sudenpennun paita, vartiolaisen ja johtajan paita.

sudenpennun paitajohtajan ja vartiolaisen paita

Advertisement