Liity

ViPe on 37-vuotias eräpartiolippukunta Espoon Viherlaaksosta. Meitä on noin 140, joista suurin osa iältään 7-22-vuotiaita. Villin iloinen meininkimme näkyy niin toiminta-alueellamme Viherissä kuin lähitienoon metsissäkin.

Uusia jäseniä otetaan ViPeen pitkin vuotta. Parhaiten uusia jäseniä mahtuu mukaan syksyn alussa, kun uusia sudenpentulaumoja perustetaan. Partion ViPessä voit aloittaa ekaluokkalaisena tai koska tahansa koulun aloitettuasi.

Uudeksi jäseneksi voi ilmoittautua nettilomakkeella. Lomakkeen täytettyäsi jäsenrekisterin hoitaja Ella on sinuun yhteydessä.

Jos ilmenee muuta kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Ellaan!
Ella Jokela
email: ellaejokela (a) gmail.com

Ikäkaudet:

Sudenpentu = 7–10-vuotias partiolainen.
Seikkailija = 10–12-vuotias partiolainen.
Tarpoja = 12–15-vuotias partiolainen.
Samoaja = 15–17-vuotias partiolainen.
Vaeltaja = 18–22-vuotias partiolainen.

Partion jäsenmaksu on noin 80 euroa vuodessa. Perheet, joissa on useampi lapsi, saavat alennusta jäsenmaksusta. Lisäksi leirimaksuihin ja muihin maksullisiin tapahtumiin on tarjolla tukirahastoja, joista voi tarvittaessa hakea apua kustannuksiin.

Katso myös sivut:
Mitä partio on?
Varusteet ja asut
Miten lippukunta toimii?

Advertisement

2 ajatusta artikkelista “Liity

 1. Elli Partanen

  Hei!
  Onko Vipessä aikuisille toimintaa? Poikamme Akseli on sudareissa (Mazamat) ja ollaan innostuneina seurattu toimintaa.

  T. Elli Partanen

  1. siljamaarika

   Hei!

   Aikuiset ovat erittäin tervetulleita mukaan muun muassa tapahtumiin esimerkiksi apukäsiksi. Lippukuntaretki, mikä pidetään tammikuussa (todennäköisesti 20.-22.1.) on oiva tilaisuus tulla mukaan. Oman lapsen johtajilta voi kysyä tarkempaa informaatiota. Ihanaa, että huoltajat ovat kiinnostuneita toiminnasta! 🙂

Kommentointi on suljettu.