Perhepartio

ViPessä toimii syksyllä 2021 aloittanut perhepartioryhmä Bambit. Perhepartioon ovat tervetulleita alle 7 vuotiaat lapset vanhempineen. Perhepartio antaa lapsiperheille mukavia hetkiä luonnossa, vanhemmille mahdollisuuden tavata muita vanhempia säännöllisesti sekä perheille yhteisen harrastuksen. Aikaisempaa partiokokemusta et tarvitse, eikä kouluikäisten lapsiesi tarvitse olla ViPen toiminnassa mukana. Ota yhteyttä Kira Mäkiseen sähköpostitse (kira.m.makinen (a) gmail.com), jos olet kiinnostunut perhepartiosta.

Bambit kokoontuu noin joka toinen maanantai 17.30-18.30 Viherkallion asukaspuiston (Kievarinpolku 8) läheisyydessä. Ryhmää vetää Anna Diallo.

Mitä perhepartiossa tehdään?
Perhepartiossa tutustutaan partioperinteisiin, partion arvoihin ja tavoitteisiin rauhalliseen tahtiin. Ohjelma voi olla esimerkiksi retkiä, leikkejä, askartelua tai erätaitojen opettelua sisällä ja ulkona. Perhepartiolaiset ovat myös tervetulleita ViPen yhteisiin tapahtumiin kuten juhliin ja leireille.

Jäsenyys ja vakuutukset
Kaikkien neljä vuotta täyttäneiden osallistujien tulee liittyä lippukunnan jäseneksi ja maksaa Suomen Partiolaisten jäsenmaksu. Kun jäsenmaksu on voimassa, osallistujat ovat partiovakuutuksen piirissä. 0-3 vuotiaiden vakuutus on voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Jäsenmaksusta on mahdollista anoa vapautusta taloudellisin, terveydellisin tai sosiaalisin perustein.

Lue lisää perhepartio-ohjelmasta osoitteesta https://partio-ohjelma.fi/partio-ohjelma/perhepartio/


Kuva: Meeri Rastivirta

Advertisement