Tamengin retki 3.-4.10.

ViPen uusi tyttövartio lähti reippaasti prinsessaretkelle Nuuksion Hynkäänlammelle. Mukaan lähti Meeri, Viola, Lumia ja Liisi, sekä johtajat Kira ja Jannika.

tam5

vasemmalta: Liisi, Viola, Lumia ja Meeri Kuva: Kira Mäkinen

Puoli kolmelta prinsessat lähtivät Pirttimäestä kohti Hynkäänlampea. Pitkän tarpomisen ja muutaman keksitauon jälkeen saavutimme lammen. Lampi oli kuitenkin täynnä koulun eräretkeilijöitä, joten jouduimme muuttamaan suunnitelmaa. Niin lähdimme kävelemään Sorlammelle noin kilometrin päähän.

Matkalla piipahdimme katsomassa hienoja hiidenkirnuja ja hyvällä mielellä saavutimme lammen. Retkipaikalla kaikki olivat nälkäisiä, joten päätimme valmistaa ruokaa. Ruokalistalla oli prinsessamömmöä aka makaronilihapullamössöä. Syötyämme pystytimme laavun ja leikimme muutaman leikin.

Illan hämärtyessä lähdimme kurkkaamaan luolaa vähän matkan päässä. Luola oli jännittävä ja sieltä palatessamme pimeä oli jo tullut. Teimme illalla vielä retkimerkit ja paistoimme vaahtokarkkeja.

Vaahtokarkkien loputtua lähdimme laavulle. Yö oli osalle tytöistä ensimmäinen metsässä, joten vähän jännitti. Loppujen lopuksi kaikki saivat nukutuksi ja aamu koitti.

Tam1

Tytöt herkuttelemassa Kuva: Kira Mäkinen

Aamu oli pakkailua ja ruoanlaittoa. Tytöt innostuivat vuolemaan voiveitsiä, joita käytettiin ketsupin ja majoneesin levittämiseen hampparille. 

Pääsimme lähtemään aikataulussa ja paluumatka kului nopeasti.

tam4

Mikä meininki? Kuva: Kira Mäkinen

tam6

Ilta pimenee, pidot paranee, vai mitä? Kuva: Kira Mäkinen

tam7

Vaahtokarkit paahtumassa Kuva: Kira Mäkinen

Sitten kotiin lepäämään!
Tamengi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s