Partiokesä

Tänä kesänä Vipeläisiä seikkaili Väinölässä, Roihulla ja Roverwaylla!

Väinölä

Järeän yhteinen kesäleiri Väinölä sudenpennuille ja seikkailijoille järjestettiin Nuuksiossa Kattilajärvellä kesän ensimmäisellä viikolla. Sääoloista huolimatta innostuneet leiriläiset pääsivät muun muassa tekemään itse leipää ja ihmettelemään Väinölän jänniä hahmoja Joukahaista, Väinämöistä ja Ilmarista (kuvassa).

unnamed-1

Roihulla heinäkuun loppupuolella tarpojat, samoajat ja vaeltajat pääsivät nauttimaan ikäkausille suunnatuista ohjelmista lämpöisessä kesäsäässä. Esimerkiksi vaeltajalaaksossa johtajat saivat rentoutua kahvin ja legojen parissa. Roihun oli suurin partioleiri, mikä Suomessa on järjestetty. Osallistujia leirillä oli 17 000. (kuva: Markus Kuoppala)

Roverway

Miltei heti Roihun jälkeen kaksi Vipeä lähti Ranskaan kansainväliseen partiotapahtumaan Roverwaylle. Roverway on eurooppalaisille vaeltajille suunnattu tapahtuma, missä pääsee tutustumaan sekä kohdemaan, että omien ryhmäläisten partiokulttuuriin. Meidän ryhmässämme oli partiolaisia meidän suomalaisten lisäksi Portugalista, Irlannista, Italiasta, Ranskasta ja Espanjasta. Roverwayn alku (noin viikko) vietetään viidenkymmenen hengen ryhmissä ”polulla” ja tapahtuma huipentuu kaikkien polkujen yhteiseen leiriosaan, joka kestää noin neljä päivää. Yhteensä meitä oli leirillä 5000.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s